2012-09-13 21:32:04
Φωτογραφία για «Πασαρέλα οι συναντήσεις Σαμαρά με τους Ευρωπαίους»
Τις συναντήσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με ξένους αξιωματούχους σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τις ως «πασαρέλα» από την οποία «δεν προκύπτει τίποτα το καινούριο», μιας και «ο πρωθυπουργός δήλωσε τυφλή υπακοή στη μνημονιακή πολιτική», τονίζοντας πως η «εφαρμογή του μνημονίου είναι καταστροφική τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη», αφού «η δογματική προσήλωση στο νεοφιλελευθερισμό και τις αγορές εξαθλιώνει τους εργαζομένους και αποδομεί την Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

«Από την πασαρέλα των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ευρωπαίους αξιωματούχους δεν προκύπτει τίποτα το καινούριο. Ο πρωθυπουργός δήλωσε τυφλή υπακοή στη μνημονιακή πολιτική και οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι την ανάγκη η Ελλάδα να συνεχίσει στον καταστροφικό δρόμο του μνημονίου.

Η κοινή στάση της ευρωπαϊκής ελίτ και της ελληνικής κυβέρνησης για την εφαρμογή του μνημονίου είναι καταστροφική τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη. Η δογματική προσήλωση στο νεοφιλελευθερισμό και τις αγορές εξαθλιώνει τους εργαζομένους και αποδομεί την Ευρώπη.

Ο αγώνας των ευρωπαϊκών λαών για αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη σχετίζεται με την ανατροπή των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού.»
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ