2012-09-13 23:27:38
Φωτογραφία για ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΕΛΕΙ Ο ΚΡΣΤΙΤΣ
Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Νέναντ Κρστιτς, μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, έθεσε ως στόχο της ομάδας του την κατάκτηση του τίτλου που τους στέρησε πέρσι ο Ολυμπιακός στην Πόλη.

Συγκεκριμένα ο Κρστιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ρωσική εφημερίδα "Sports-express" και σε ερώτηση για το αν νιώθει άσχημα που δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε "Είναι κρίμα. Αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι, κάναμε ένα κακό Ευρωμπάσκετ, τερματίσαμε στην όγδοη θέση και στερήσαμε την ευκαιρία από τον εαυτό μας να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τουλάχιστον είμαι χαρούμενος για τους Ρώσους συμπαίκτες μου, οι οποίοι κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Λονδίνο".

Επίσης, ρωτήθηκε και το αν είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και φρόντισε να είναι ξεκάθαρος τόσο για το επίπεδο που βρίσκεται όσο και για τους στόχους της ΤΣΣΚΑ:

"Αυτό δεν ισχύει για την περίπτωσή μου. Τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ με βοήθησαν να βρω την φόρμα μου μετά τον τραυματισμό μου και να είμαι έτοιμος για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Με το υπάρχον ρόστερ και την καθοδήγηση του Ετόρε Μεσίνα, είμαστε ικανοί να επιτύχουμε τον υψηλότερο στόχο. Η Εθνική Σερβίας πέτυχε τον στόχο της και προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ. Στην ΤΣΣΚΑ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι δεν καταφέραμε την περασμένη άνοιξη, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ