2012-09-14 04:56:00
Φωτογραφία για Οι ληστές πετούσαν χρήματα από το αυτοκίνητο [video]
Ίσως να έχετε δει την ταινία του Γούντι Άλεν με τίτλο «Πάρε τα λεφτά και τρέχα». Κάποιοι ληστές από την Καλιφόρνια αποφάσισαν να γυρίσουν την παραλλαγή της, και συγκεκριμένα το «Πέτα τα λεφτά και τρέχα».

Οι οπλισμένοι ληστές, έχοντας μόλις ξαφρίσει την Bank of America στην Santa Clarita της Καλιφόρνια, μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους, ένα σκούρο Volvo SUV. Αμέσως ξεκινά η καταδίωξη από την τοπική αστυνομία. Κάποια στιγμή το βίντεο δείχνει έναν από τους υπόπτους να πετάει από το παράθυρου του αυτοκινήτου δεσμίδες με χαρτονομίσματα.Μια κίνηση που σύμφωνα με την Huffington Post επαναλήφθηκε αρκετές φορές «αναγκάζοντας» πολύ κόσμο να βγει στους δρόμους και να αρχίζει να κυνηγάει τα χρήματα.

Τελικά η αστυνομία κατάφερε να παγιδεύσει το όχημα και να συλλάβει τους ληστές. Οι οποίοι όμως έγιναν σχεδόν τοπικοί ήρωες: Μια 23χρονη μάρτυρας εξέφρασε στο NBC τον θαυμασμό της για τους ληστές: «Συνήθως βλέπουμε τους ληστές να παίρνουν την λεία και να φεύγουν. Αυτός ο άνθρωπος όμως προσπάθησε να μας βοηθήσει».

Να δείτε που η συγκεκριμένη θα στρατοπεδεύσει έξω από το αστυνομικό τμήμα και θα περιμένει πότε θα αφεθεί ελεύθερος ο Ρομπέν των τραπεζών...
kamarinia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ