2012-09-14 10:38:07
Φωτογραφία για H Σοφία των 19 εκατ. δολαρίων
Μοντέλο, ηθοποιός και τώρα σχεδιάστρια ρούχων. Η Σοφία Βεργκάρα, η 40χρονη καλλονή από την Κολομβία έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη. Η κολεξιόν που σχεδίασε για την αμερικανική αλυσίδα Kmart και στην οποία έδωσε το όνομά της, γνωρίζει ημέρες δόξας. Και ένα νέο επαγγελματικό πεδίο ανοίγεται για τη λατινοαμερικάνα που ψηφίστηκε η πιο επιθυμητή γυναίκα του 2012.

Με ένα γάμο στα 18 της, ένα γιο που είναι σήμερα 20 ετών και σπουδές οδοντιατρικής, τις οποίες άφησε μετά από τρία χρόνια, η Σοφία Βεργκάρα αποφάσισε να πάρει το μεγάλο ρίσκο και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λίγα χρόνια πριν την είχε ανακαλύψει ένας φωτογράφος μόδας σε μια παραλία στην Κολομβία και σύντομα άνοιξε ο δρόμος για μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Η μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτήν ήρθε το 1995 όταν συμπαρουσίασε μια ταξιδιωτική σειρά για το ισπανόφωνο δίκτυο Univision και η οποία σύντομα την έκανε γνωστή στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Στην συνέχεια ήρθε ο κινηματογράφος και οι εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Σήμερα η Σοφία Βεργκάρα είναι η πιο καλοπληρωμένη γυναίκα στην αμερικάνικη τηλεόραση με τα ετήσια έσοδά της να φτάνουν τα 19 εκατ. δολάρια.
moneypro.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ