2012-09-14 11:33:07
Φωτογραφία για ΑΣΙΣ : ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σχετίζεται με τον Ολυμπιακό η επίσκεψη του Ασίς -αδερφού του Ροναλντίνιο- στην Ελλάδα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη «SportDay».

Ο μάνατζερ του «Ρόνι» τόνισε πως έρχεται συχνά στη χώρα μας και πως αυτή τη φορά ήρθε για να δει έναν προσωπικό του φίλο.

Η επίσκεψη του Ασίς στην Ελλάδα σήμανε… συναγερμό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο ο ίδιος μέσω της «SportDay» ξεδιάλυνε την κατάσταση: «Όχι δεν έχω έρθει γι’ αυτό τον λόγο στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι έρχομαι συχνά στη χώρα σας και έχω έρθει για να δω τον προσωπικό μου φίλο Ανδρέα Δημητρίου (Κύπριος μάνατζερ). Άλλωστε ο “Ρόνι” έχει συμβόλαιο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου με την Ατλέτικο Μινέιρο», δήλωσε αρχικά ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν ο «Ρόνι» θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα κάποια στιγμή:

«στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».

«Είμαστε όλοι φιλέλληνες. Και ο “Ρόνι”. Και έχει εντυπωσιαστεί από το “Γ. Καραϊσκάκης”, μια και έχει δει τηλεοπτικά. Μου είχε πει τότε (έπαιζε στη Μίλαν) ότι δεν θα ήθελε να μπει σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος του Ολυμπιακού», κατέληξε ο Ασίς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Η σέξι Sarah Jessica Parker!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Η σέξι Sarah Jessica Parker!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ