2012-09-18 18:45:05
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πέρυσι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, μετά από 15 χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο καλύτερος τίτλος που κατέκτησε εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν η αγάπη του κόσμου!

«Ο κόσμος μας είναι ο σημαντικότερος τίτλος για εμάς», δήλωσε στο "sport-fm.gr" ο V-Span, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να στοχεύουν ψηλά.

«Εμείς πέρσι είναι σαν να πήραμε το “triple crown”. Πήραμε το ευρωπαϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά κερδίσαμε και άλλο έναν τίτλο, τον κόσμο μας ο οποίος είναι ο σημαντικότερος τίτλος για εμάς. Τον κερδίσαμε με το σπαθί μας. Ο κόσμος έχει αγαπήσει την ομάδα αυτή. Ο Ολυμπιακός χωρίς κόσμο δεν υπάρχει και δεν νοείται. Η ενέργεια που μας δίνει είναι τρομερή. Το είδαμε και στα παιχνίδια με τη Σιένα και σε αυτά με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να είμαστε ένα από την αρχή της χρονιάς. Να έρχεται εδώ και να μας υποστηρίζει. Να τον διασκεδάζουμε με το μπάσκετ που παίζουμε και να έρχεται να μας βλέπει και να ξεχνάει από τα προβλήματα που περνάει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε τι είπε ο Βασίλης Σπανούλης στη WEB TV του "sport-fm.gr":
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ