2012-09-26 13:36:04
Φωτογραφία για ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ «ΔΕΥΤΕΡΑ» ΑΠΟ ΒΕΝΓΚΕΡ
Για το Λιγκ Καπ Αγγλίας αγωνίζεται απόψε (21:45) η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ, η οποία φιλοξενεί στο «Εμιρεϊτς» την Κόβεντρι. Αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης και είναι νοκ άουτ, καθώς εάν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί και πέναλτι.

Η Κόβεντρι δεν θυμίζει την ισχυρή ομάδα του παρελθόντος και φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας όπου πάει από το κακό στο χειρότερο και πιο συγκεκριμένα, μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς και χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη νίκη (0-3-5).

Έτσι ο Αρσέν Βενγκέρ, αναμένεται να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει και πάλι ο Μανόνε, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Γεννάρη (δεξιά), Σάντος (αριστερά) και Κοσιελνί-Τζουρού (κεντρικό δίδυμο). Κάτι που σημαίνει ότι ο Αλσατός τεχνικός θα ξεκουράσει τους βασικούς Μέρτεσακερ, Βερμάελεν, Τζέκινσον, Γκιμπς.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Ράμσεϊ (δεξιά), Εϊσφελντ (κέντρο) και Κοκελίν (αριστερά) έναντι των Αρτέτα, Ντιαμπί και Καθόρλα. Τέλος, την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Γουόλκοτ (δεξιά), Ζιρού και Αρσάβιν (αριστερά), με τον Βενγκέρ να δίνει ανάσες στους Ποντόλσκι και Ζερβίνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ