2012-10-03 16:40:03
Φωτογραφία για Γαστούνη: Απείλησαν ηλικιωμένη με μαχαίρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!
Καθηλωμένη, με ένα μαχαίρι μπροστά από το πρόσωπό της, κρατούσαν δύο αδίστακτοι ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι, για περίπου τρία τέταρτα της ώρας, μια... ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματα και τα χρυσαφικά της!

Η ηλικιωμένη γυναίκα υπέδειξε αμέσως στους δύο ληστές το σημείο που φυλούσε το πορτοφόλι της, μέσα στο οποίο είχε 453 ευρώ για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Το ποσό όμως φάνηκε μικρό στους ληστές που άρχισαν να κάνουν το σπίτι άνω-κάτω μέχρι να βρουν και άλλα χρήματα ή χρυσαφικά, για να φύγουν τελικά μετά από 45 λεπτά παίρνοντας... το καλαθάκι από τα μανταλάκια!

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ όπου η ηλικιωμένη είχε πέσει στο κρεβάτι της για να ξεκουραστεί. Με ικανότητες «καταδρομέων», οι δύο ληστές αναρριχήθηκαν σε έναν τοίχο, στο πίσω μέρος της διώροφης κατοικίας, προκειμένου να ανεβούν στο μπαλκόνι, στο οποίο βρίσκεται η πόρτα της κουζίνας.

Οι δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι, άναψαν τα φώτα και άρχισαν να ψάχνουν, με τα πρόσωπα ακάλυπτα, πιστεύοντας προφανώς ότι εκείνη την ώρα δεν θα έβρισκαν κανέναν μέσα!

xespao.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ