2012-10-05 12:42:34
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική ιστορία της 9 μηνών Ιωάννας που έφυγε από ανίατη νόσο. Μενεγάκη, Κοκκίνου, Χρηστίδου, Καμπούρη την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο.
Στις 2 Οκτωβρίου, ήταν η ημέρα που η μικρή Ιωάννα, έχασε τη μάχη για ζωή. Οι γονείς της, ένιωσαν την ανάγκη να ενημερώσουν τους ανθρώπους που τόσο καιρό τους συμπαραστάθηκαν και ανάρτησαν το τελευταίο τους, συγκλονιστικό μήνυμα:

 

Η τραγική είδηση για την Ιωάννα αλλά και το τελευταίο συγλονιστικό μήνυμα των γονιών της, κάνει τον γύρο των social media. Δεκάδες επώνυμοι ανάρτησαν το γεγονός του θανάτου στις σελίδες τους στο FB αλλά και στο twitter.

Διαβάστε τι έγραψαν χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου, η Δέσποινα Καμπούρη αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Η μητέρα της, Βίκυ ενημέρωσε τους φίλους για την κηδεία της μικρής τους:

Όποιος θέλει να αποχαιρετήσει την Ιωάννα μπορεί να το κάνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 στις 11 το πρωί στο Spangler's Mortuary(799 Castro Street Mountain View , CA 94041). Σας ευχαριστούμε όλους για τις θερμές ευχές σας και τα καλά σας λόγια
. Η Ιωάννα μας έκανε όλους καλύτερους ανθρώπους, χαρίζοντάς μας πάντα το πιο όμορφο χαμόγελο της και έτσι θα τη θυμόμαστε. Και μή ξεχνάμε, ας συνεχίσουμε όλοι να βοηθάμε στην αποστολή της Ιωάννας. Ας μάθει όλος ο κόσμος για το SMA και ας συνεχίσουμε να βοηθάμε στην εύρεση θεραπείας. Επίσης, θα σας παρακαλούσαμε, αντί να στείλετε λουλούδια ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα για την Ιωάννα, απλα να κάνετε δωρεά σε ένα απο τα παρακάτω ιδρύματα στη μνήμη της.

Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να βρεθεί μια λύση.

Η οικογένεια της Ιωάννας
  
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ