2012-10-05 13:33:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Κανονικά συμμετέχει στην αποστολή για τα δύο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρει μαζί του στους αγώνες με Βοσνία (12/10) και Σλοβακία (16/10) και ανάμεσά τους βρίσκεται και αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά και του αρχηγού, Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, το θέμα της απομάκρυνσης του Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό είναι πρόσφατο κι έτσι δεν θα μπορούσε να επηρεάσει την απόφασή του. Βέβαια, ο Σάντος συμπλήρωσε πως αν ο "Κατσούρ" δεν θα έχει βρει ομάδα μέχρι τον Νοέμβριο τότε δεν θα είναι στις κλήσεις του για τους επόμενους αγώνες των προκριματικών.

Έκπληξη στην αποστολή, η συμμετοχή του Κώστα Λάμπρου, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Φέγενορντ να καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέες άδειες ταξί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέες άδειες ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ