2012-10-05 15:44:02
Φωτογραφία για Ντροπή! Τι γίνεται επιτέλους με τα 500.000 παιδιά που πεινάνε;
της Μαρίας Γιαχνάκη

Το τραγικό νούμερο της EUROSTAT ότι 500.000 παιδιά δεν έχουν να φάνε στην σημερινή Ελλάδα θα έπρεπε να μας έκανε όλους να πάμε να κρυφτούμε και να μην υψώνουμε το βλέμμα μας στον Ουρανό.

Πως είναι δυνατόν το πρόβλημα να αποτυπώνεται στα χαρτιά να ανακοινώνεται στα συνέδρια ,απλώς να βγάζουμε συμπεράσματα.

Που είναι οι Μη κυβερνητικοί κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Γνωρίζουν αυτό το νούμερο της ντροπής; Που είναι τα σωματεία και τα συσσίτια που ακούμε ότι γίνονται στην Ελλάδα; Έχουν ενδιαφερθεί οι υπεύθυνοί του να αναλύσουν αυτό το νούμερο ; να το μάθουν να το εντοπίσουν και να προσεγγίσουν.

Τι είμαστε πια σε αυτήν την χώρα;

Δεν βλέπουμε μπροστά μας δεν νοιαζόμαστε για την τραγική πραγματικότητα;

Δεν μας ακουμπάει τίποτε πια;

Καταφέραμε να πάθουμε ανοσία;

Μα τόσο καιρό ακούμε για συσσίτια για βοήθειες σε οικογένειες και σε άστεγους;


Ε πως γίνεται να παραμένουν 500.000 παιδιά στα όρια της εξαθλίωσης και να πεινάνε ;;;;να πεινάνε;;; Αυτή είναι η λέξη πολύ απλή και ελληνικότατη.

ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

Δεν μπορώ να το ανεχθώ αυτό ως ελληνίδα ως μητέρα δυο παιδιών ως νέος άνθρωπος και φαντάζομαι το ίδιο κι εσείς. Μα οι δήμοι κάνουν συσσίτια . Οι περιφέρειες φροντίζουν για κονδύλια. Ένα σωρό οργανώσεις έχουν δημιουργηθεί γι αυτό ακριβώς το λόγο .Οι κατά τόπους εκκλησίες και μητροπόλεις διοργανώνουν συσσίτια όπως ακούμε καθημερινά.

Τα συσσίτια της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν πολυδιαφημιστεί για το έργο που κάνουν . 1.000.000 ευρώ έδωσε η Ρωσική εκκλησία στην εκκλησία της Ελλάδος για τα συσσίτια , 50.000 δίνει η μονή Βατοπαιδίου κάθε μήνα γι αυτά τα συσσίτια , ο ΟΠΑΠ επίσης χρηματοδοτεί με ένα μεγάλο ποσό τα συσσίτια και τόσοι άλλοι χορηγοί και εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε για πείνα;

Αυτοί που ξέρουν ότι υπάρχουν τόσα πεινασμένα παιδιά γιατί δεν πάνε στην εκκλησία της Ελλάδος να γνωστοποιήσουν το πρόβλημα.

Με τόσα χρήματα που δίνουν για τα συσσίτια το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί κι έτσι κι εμείς θα πούμε πιάνουν τόπο οι χορηγίες και τα βοηθήματα.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει με ΑΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει με ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ