2012-10-05 16:14:17
Φωτογραφία για Απαλλάχτηκε ο Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Παναθηναϊκή Συμμαχίας απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τις ανακοινώσεις μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέαςΠαναγιώτης Καρράς είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας, λόγω των ανακοινώσεων τους μετά το ματς με τοΛεβαδειακό αναφέροντας πως δυσφημούν το άθλημα

Πρόκειται για την πρώτη χρονικά ανακοίνωση τηςΠαναθηναϊκής Συμμαχίας, όπου αναφερόταν στον διαιτητή της αναμέτρησης του τριφυλλιού στην πρεμιέρα της Super League και έγραφε συγκεκριμένα: «Με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα».

Τελικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε τον Παναθηναϊκό, κηρύσσοντας τον μη πειθαρχικό ελεγκτέο και απέρριψε την δίωξη έχοντας αβάσιμες ενστάσεις, χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη δίωξη, με έλλειψη παθητικής νομιμοποίησης και αοριστία του κατηγορητηρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 313/04.10.2012 απόφασή της απορρίπτει ως αβάσιμες τις υποβληθείσες από τους εγκαλούμενους ενστάσεις, α) έλλειψης παθητικής νομιμοποίησης, β) απαραδέκτου της δίωξης και γ) αοριστίας του κατηγορητηρίου και κηρύσσει ως μη πειθαρχικώς ελεγκτέους, α) το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και β) την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για δυσφήμηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων αυτού.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ