2012-10-05 20:54:30
Φωτογραφία για ΧΤΥΠΗΣΕ... «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» Ο Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε συγκέντρωση και ο Σάββας Θεοδωρίδης... χτύπησε καμπανάκι στους ερυθρόλευκους ώστε να μην πέσουν στην «παγίδα» του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να δει εικόνα ανάλογη με εκείνη στο Έμιρεϊτς ζητώντας από τους παίκτες του να ξεχάσουν άμεσα το ματς με την Άρσεναλ, να βάλουν στην άκρη το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να κερδίσουν τον Αστέρα «Πάμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε κόντρα στην Άρσεναλ, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς την Κυριακή» ήταν το σχόλιο του Ζαρντίμ.

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι αρκετά δύσκολη και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να μείνουν στο... Λονδίνο! Μια νίκη κόντρα στον Αστέρα θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο και το καμπανάκι χτύπησε και ο Σάββας Θεοδωρίδης «Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε. Από δω και στο εξής τα ματς στην Ελλάδα είναι ντέρμπι και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Αφήνουμε πίσω μας την Άρσεναλ, όπου τα πήγαμε καλά και πάμε για νίκη κόντρα στον Αστέρα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ομάδας θέλοντας έτσι να τονώσει ακόμα περισσότερο των ψυχολογία των Πειραιωτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ