2012-10-06 09:00:13
Φωτογραφία για Νίκη και  μετά ξεκούραση
Να αποδράσει από το Γεντί Κουλέ με τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει σήμερα το βράδυ στις 20:30 ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θέλει να το κερδίσει αφενός για να παραμείνει τουλάχιστον δεύτερος στην βαθμολογία και αφετέρου να κλείσει μια 4άδα αγώνων έχοντας πάρει το απόλυτο. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα την 2η αγωνιστική από τον Ατρόμητο, μετρά τρεις σερί νίκες που του επέτρεψαν να ανέβει στην βαθμολογία και να έχει από κοντά τον Ολυμπιακό που αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα. Η ουσία είναι πώς με νίκη σήμερα ο Δικέφαλος θα κάνει το 5/6 και θα έχει δυο εβδομάδες να προετοιμαστεί αλλά και να πάρει ανάσες για την δύσκολη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες δυο ποδοσφαιριστών του που έχουν μια σταθερή απόδοση. Ο Λόρενς δίπλα στον Αθανασιάδη τα έχει πάει θαυμάσια ενώ ο Κατσικάς μαζί με τον Κουμαλό βοήθησαν αφάνταστα στο να κάνει η ομάδα αυτό το σερί. Σήμερα ο Ιντζίδης θα είναι δίπλα στον Νοτιοαφρικανό και ο Σαλπιγγίδης δίπλα στον Αθανασιάδη. Οι άλλοι εννιά είναι γνωστοί, δηλαδή Γλύκος, Λίνο, Ετό, Κουμαλό, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Ρομπέρτ. Αθανασιάδης.


Ο ΠΑΟΚ σήμερα δε θα έχει τον Δώνη στον πάγκο του αφού είναι τιμωρημένος και θα είναικ στην κερκίδα. "Τώρα χρειάζεται να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση" δήλωσε προχθές και έχει δίκιο. Πάντως θα είναι κοντά στον πάγκο αφού η κερκίδα που θα τον φιλοξενήσει όπως και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι ακριβώς πίσω και πάνω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα; Δε θα είναι εχθρική για τον ΠΑΟΚ αφού υπάρχουν άριστες σχέσεις. Όμως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού υπάρχει η συσπείρωση στους Κρητικούς αλλά και το κίνητρο να κερδίσουν έναν σπουδαίο αντίπαλο. Το paokrevolution θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ