2012-10-06 17:36:33
Φωτογραφία για Πρώτο βήμα για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Αρης. 

Οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Παναγιώτης Στεφανίδης ενημερώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους νομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και φαίνεται ότι θα απαντήσουν θετικά και θα συμμετέχουν στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Οι τρεις προαναφερόμενοι εξέφραζαν αρχικά τους δισταγμούς τους σε ό,τι αφορά την ευθύνη που θα τους βαραίνει εξαιτίας των χρεών της εταιρείας και ήθελαν εγγυήσεις ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα για χρήσεις παλαιοτέρων διοικήσεων.

Φαίνεται, πάντως, ότι βλέπουν πλέον θετικά τη συγκεκριμένη εξέλιξη και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν νέα συνάντηση με τους διοικούντες την ΚΜΑ. Στην περίπτωση, πάντως, που απαντήσουν αρνητικά, τότε ο φορέας είναι υποχρεωμένος να ορίσει τους αντικαταστάτες τους. Ακόμα, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι τα δυο μέλη του φορέα που θα συμπεριληφθούν στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ.


Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, το πιθανότερο είναι ότι οι άνθρωποι του Αρη -παρά την προσωρινή διαταγή που έχουν στα χέρια τους- θα καταβάλουν στην Εφορία τη δόση για το άρθρο 44, προκειμένου να δείξουν ότι στόχος της εταιρείας δεν είναι να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις της, αλλά να εξυγιανθεί.

Σε αναμονή για Καζναφέρη

Ο Κώστας Καζναφέρης έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θέτει υποψηφιότητα για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Αρη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Στην περίπτωση που ο Ελληνας μέσος ολοκληρώσει χωρίς ενοχλήσεις και το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, τότε θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής στη θέση του τιμωρημένου Γιαννιώτα.

Ο προπονητής των «κίτρινων» θα παρατάξει, σύμφωνα με τις χθεσινές δοκιμές, την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Βελλίδη τερματοφύλακα. Ο Ψυχογιός θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Μαργαρίτης στην αριστερή, ενώ οι Παπαζαχαρίας και Παντίδος θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Νταμαρλής και Νούνο Μιγκέλ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Καπετάνος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος και ο Σουνάς στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τέλος, ο Αγκάνθο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, θα καλύψει την κορυφή της επίθεσης.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ