2012-10-06 19:04:47
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ 3-0 ΤΗΝ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ *VIDEOS*
Kανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι στην... παραπαίουσα Βόλφσμπουργκ η Σάλκε και με γκολ των Φαρφάν, Άφελαϊ και Νοϊστάντερ νίκησε στην «Βέλτινς Αρένα», φτάνοντας εύκολα στη νίκη 3-0.

Οι «λύκοι» του Φέλιξ Μάγκατ, με βασικό τον Βιεϊρίνια, προσέθεσαν ακόμη μία άσχημη εμφάνιση και από τύχη έφυγαν μόνο με 3 γκολ στο παιχνίδι με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, που πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ την επόμενη αγωνιστική.

Οι παίκτες του Στέφενς δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαίτερα και με τον Χόλτμπι να κάνει πολύ καλό παιχνίδι έψαξαν το γκολ από το ξεκίνημα. Ο Φαρφάν έδωσε το προβάδισμα στη Σάλκε με πολύ ωραία κεφαλιά στο 33' μετά από σέντρα του Φουκς και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Άφελαϊ τελείωσε το παιχνίδι. Στο 46' μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, ο Χόλτμπι έβγαλε την ασίστ και ο Ολλανδός πέτυχε το πρώτο του γκολ για τη Σάλκε, κάνοντας το 2-0.

Στο 58' μετά από φάση διαρκείας, ο Νοϊστάντερ από κανονική θέση πήρε την μπάλα και από κοντά έκανε το 3-0.

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Φουκς (76' Κολάσινατς), Χέγκερ, Νοϊστάντερ, Χόλτμπι (87' Μπαρνέτα), Άφελαϊ (73' Ομπάσι), Φαρφάν, Χούντελαρ

Βόλφσμπουργκ (Φέλιξ Μάγκατ): Μπενάλιο, Φάγκνερ, Πόγατετς (52' Όλιτς), Νάλντο, Ροντρίγκες, Κνότσε, Ζόσουε, Σέφερ (52' Χασάνι), Βιεϊρίνια (71' Φελίπε Λόπες), Ντιέγκο, Λάκιτς

Δείτε τα 2 πρώτα γκολ της Σάλκε:
  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ