2012-10-09 15:31:24
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ
Πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων και στις πολιτικές λιτότητας, πραγματοποιούν τα εργατικά συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Α. Μέρκελ στην Αθήνα... Προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν σωματεία της ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συνδικάτα του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα κ.α.

Ξεχωριστή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου έχει προγραμματίσει για τις 19.00 το ΠΑΜΕ.

Στις 17.30 το απόγευμα διοργανώνουν συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και πορεία προς το προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», οι «Σπίθες» και άλλες πολιτικές κινήσεις. Στις 18.30 καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα και τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Στο μεταξύ, σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους προχώρησαν νωρίτερα μέλη του ΠΑΜΕ σε συνεργασία με οργανώσεις συνταξιούχων. Τα μέλη του ΠΑΜΕ κάλυψαν όλη τη πρόσοψη του κτηρίου του ΙΚΑ με πανό, στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Μπλόκο στα μέτρα Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Οργάνωση παντού. Αντεπίθεση τώρα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ