2012-10-10 21:50:03
Φωτογραφία για Κεδίκογλου: Πολύ θετικό βήμα η επίσκεψη Μέρκελ
Την αποτίμηση της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας «πολύ θετικό βήμα» το συγκεκριμένο γεγονός. Παράλληλα, τόνισε πως το μήνυμα που εστάλη από την επίσκεψη ήταν ότι «η ελληνική κυβέρνηση προχωράει σωστά».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι η κα. Μέρκελ εξέφρασε «τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη προς της χώρα μας» και έδειξε να γνωρίζει καλά «τις προσπάθειες της κυβέρνησης, τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει και τα οξυμμένα προβλήματα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που διοργάνωσε το ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. «Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι εκεί τέθηκαν στην κα. Μέρκελ συγκεκριμένα παραδείγματα ελληνογερμανικών επενδύσεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη και σταμάτησαν λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην ελληνική αγορά», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων, ο Σίμος Κεδίκογλου επισήμανε ότι «είμαστε πολύ κοντά στο κλείσιμο των διαβουλεύσεων», ενώ σε ερώτηση για το πότε θα οριστικοποιηθούν και θα ψηφιστούν τα μέτρα, διευκρίνισε ότι «αυτό συναρτάται με την πορεία των διαβουλεύσεων με την τρόικα και με τη σύνταξη της έκθεσής της».

Τέλος, ερωτηθείς για το πότε θα έχουν νέα συνάντηση οι κυβερνητικοί εταίροι, υποστήριξε ότι αυτό θα γίνει σύντομα, προσθέτοντας ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση «ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη των συνομιλιών με την τρόικα για τις κινήσεις της κυβέρνησης».
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ