2012-10-13 22:25:21
Φωτογραφία για «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟΥ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για την εθνική Ελλάδας και περιέγραψε στον "Real fm" τη φιλοσοφία του για τη διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού μιας ομάδας δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων είπε:

-Απο την πλευρά του προπονητή όταν θα απευθύνεσαι σε έναν παίκτη πόσο τοις εκατό θα μιλάς στον επαγγελματία ποδοσφαιρίστή και πόσο στον άνθρωπο;

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλάς και να λες την αλήθεια σε οποιονδήποτε. Είτε αυτός είναι ένα μεγάλο όνομα είτε έναν μικρο ποδοσφαιριστή. Με την ειλικρίνεια μπορείς να κερδίσεις τα πάντα. Έτσι χτίζονται και οι σχέσεις. Απο εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα επαγγελματικό άθλημα και θα πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Είτε αδικείται ένας ποδοσφαιριστής κατά την άποψή του, θα πρέπει και αυτός να καταλάβει ότι είναι επαγγελματίας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να εργάζεται σωστά, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, με απώτερο σκοπό να αποδείξει την αξία του για να μπορέσει ο προπονητής να τον χρησιμοποιήσει. Πρέπει να μπούμε σε ένα επαγγελματικό κομμάτι και γνωρίζω ότι οι σημερινοί ποοδοσφαιριστές το έχουν αυτό.»

Ακούστε την συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο ηχητικό του "pamesports.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σήμα SOS για τα ειδικά σχολεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σήμα SOS για τα ειδικά σχολεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ