2012-10-13 22:14:06
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ μετά τη συνεδρίαση που έγινε το Σάββατο (13/10).

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν ο Γιάννης Καλμαζίδης τίθεται επικεφαλής των γυναικείων εθνικών ομάδων για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης Φλώρος παραμένει στα γυναικεία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, αναλαμβάνοντας και την εποπτεία των κλιμακίων.

Με άλλη απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο Αλέκος Λεώνης παραμένει στο πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική ομάδα ανδρών, ενώ θα συνεχιστεί η συνεργασία και με τον Σωτήρη Δρίκο στο προπονητικό τιμ του ανδρικού βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής

«Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, το Δ.Σ. ενέκρινε την πρόσληψη του Γιάννη Καλμαζίδη ως επικεφαλής των γυναικείων Εθνικών ομάδων για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς και τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Δρίκο για τα επόμενα δύο χρόνια στο προπονητικό τιμ του ανδρικού βόλεϊ.


Παράλληλα, ο Αλέκος Λεώνης θα παραμείνει στο πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, καθώς και ο Δημήτρης Φλώρος στα γυναικεία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, αναλαμβάνοντας και την εποπτεία των Κλιμακίων.

Τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή Εθνικών ομάδων θα συνεδριάσει μαζί με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές για να γίνει ο σχεδιασμός των Εθνικών Ομάδων.

*Το ΔΣ της ΕΟΠΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ασχολήθηκε με το αίτημα του Σωματείου ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ., σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του άρθρου 7 παρ. 13 του Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών, για την εξασφάλιση της προβλεπόμενης αποζημίωσης των ερασιτεχνικών σωματείων, για τους αθλητές τους οι οποίοι υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια με ΤΑΑ (καρτολίνο).

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπόψη ότι:

α) η ΕΣΑΠ ουδέποτε γνωστοποίησε στην ΕΟΠΕ ποιοι είναι οι αθλητές που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, και,

β) μόλις την Παρασκευή 12/10/2012 η ΕΣΑΠ προσκόμισε στην ΕΟΠΕ τις λίστες με τους αθλητές των ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να εγκριθούν από την ΕΟΠΕ προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά το πρωτάθλημα το Σάββατο 13/10/2012, αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει προθεσμία μέχρι την Τρίτη 23/10/2012 προκειμένου να προσκομιστούν στην ΕΟΠΕ τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν την καταβολή της οφειλομένης αποζημίωσης στα ερασιτεχνικά σωματεία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΟΠΕ θα είναι αναγκασμένη να ανακαλέσει την έγκριση των δελτίων των συγκεκριμένων αθλητών.

*Εγκρίθηκε ο Εθνικός Σχεδιασμός Ανάπτυξης.

*Εγκρίθηκε η παράταση της σύνθεσης της ΚΕΔ μέχρι 31/12.

*Εγκρίθηκε το περίγραμμα του Εθνικού Σχεδιασμού Μπιτς Βόλεϊ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ