2012-10-14 11:34:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θ' αντιμετωπίσει την Ξάνθη και με δεδομένο ότι θα έχουν μεσολαβήσει δύο ματς εθνικών ομάδων αλλά και το ότι ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να κάνει αλλαγές προκειμένου να έχει πιο "φρέσκους" ορισμένους παίκτες για την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για οποιεσδήποτε αποφάσεις, ωστόσο θα γίνουν δοκιμές στη διάρκεια της εβδομάδας από τον Πορτογάλο τεχνικό και είναι πολύ πιθανό να πάρουν την ευκαιρία παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, όπως ο Φετφατζίδης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 έδωσε τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν αύριο στο Ρέντη, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις πέντε και μισή το απόγευμα. Με την προπόνηση της Δευτέρας θα ξεκινήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Η αυριανή μέρα πάντως θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στο Ρέντη, καθώς θα γίνει και η συνάντηση του Ζαρντίμ με τον Νικοπολίδη, στην οποία είναι πιθανό να δώσει το «παρών» και στέλεχος της διοίκησης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια υπογραφή, 10 εκ.ευρώ μίζα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια υπογραφή, 10 εκ.ευρώ "μίζα"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ