2012-10-16 21:46:46
Φωτογραφία για ΜΑΝΟΝΕ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Βίτο Μανόνε, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μεταφέρουν την ορμή, από την εντυπωσιακή νίκη με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ σε εκείνη της Νόργουιτς το Σάββατο.

Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά τελικά νίκησαν τα «σφυριά» και ο τερματοφύλακας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, θέλει να επιβάλει τη νίκη με τη Νόργουιτς με παρόμοιο τρόπο.

«Ήταν πολύ σημαντικό(που κερδίσαμε τη Γουέστ Χαμ)επειδή ανακάμψαμε από την εντός έδρας ήττα από τη Τσέλσι», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

«Παίξαμε πολύ καλά σε δύο δύσκολα παιχνίδια, το ένα κόντρα στον Ολυμπιακό και το άλλο κόντρα στην Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Η αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, επειδή είχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, εμείς όμως καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας και το πνεύμα της ομάδας πλέον μεγάλωσε.

Η Νόργουιτς είναι μια διαφορετική ομάδα που παίζει πολύ καλά, ιδιαίτερα στο σπίτι της. Δεν είναι εύκολο, αλλά και πάλι, θα ήθελα να το συγκρίνω με τη Γουέστ Χαμ. Θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς, θα πρέπει να ελέγξουμε τους εαυτούς μας και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Αν τους αφήσουμε να κάνουν όσα γνωρίζω, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να σηκωθούμε, να αμυνόμαστε καλά όπως έχουμε ήδη κάνει, είναι πάντα η βάση μας νομίζω. Έχουμε τεράστια ποιότητα μπροστά και μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ