2012-10-19 19:26:05
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για την απαγωγή του 26χρονου αλλά και του ίδιου..
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των επτά συλληφθέντων οι οποίοι εμπλέκονται στην απαγωγή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Τα προσωπικά στοιχεία, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των επτά ατόμων που φέρονται να έχουν απαγάγει τον νεαρό, μετά από εντολή εισαγγελέα.

  Δείτε τους συλληφθέντες ..

 Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για: α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής, β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής. Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους τους ομοειδών πράξεων. Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του απαχθέντα ημεδαπού, για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές.


  Πρόκειται για τον:

 Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας...
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ