2012-10-21 19:30:05
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναγνώρισε την δυναμική του Παναθηναϊκού παρά τις πολλές και σημαντικές αλλαγές του και ζήτησε απ' τους παίκτες του τον περιορισμό των Σχορτσανίτη, Διαμαντίδη & Τσαρτσαρή.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει σε υψηλό επίπεδο, αλλά θέλει από τους παίκτες του να αντιδράσουν ως Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης και να φύγουν απ' το Ο.Α.Κ.Α. (22/10, 18:45/ΝΕΤ) με το "διπλό".

«Το ντέρμπι γίνεται νωρίς και για τις δύο ομάδες, αλλά ανεξάρτητα απ' αυτό είναι πάντα ένα παιχνίδι το οποίο έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα όλων. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ως τώρα ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει επηρεαστεί απ' τις αλλαγές, όπως λεγόταν κατά κόρον.

Ο αντίπαλός μας έχει άξονες στο επιθετικό του παιχνίδι που όλοι αναγνωρίζουν και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο στόχο να αντιμετωπίσει τον Σχορτσανίτη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των πολύ έμπειρων Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή» είπε στο esake.gr ο 47χρονος προπονητής εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ