2012-10-28 07:59:28
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: H απάντηση της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εγκαίνια και την παρουσία Αμβρόσιου
«Πληροφορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας οτι ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένο κόμμα το οποίο τίμησαν με την ψήφο τους πάνω από 450.000 χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Του επιστρέφουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και απαντάμε ότι άλλος είναι ο ''χώρος'' που προστατεύει τρομοκράτες, λαθρομετανάστες εγκληματίες, φονιάδες και ''μπαχαλάκηδες'' δημόσιας περιουσίας. Σε καμία των περιπτώσεων πάντως δεν θα ζητήσουμε την άδεια από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλέσουμε στα γραφεία μας. Ειδικά από αυτούς που ονειρεύονται ακόμα ''ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ''. Ο Σεβασμιώτατος Αμβρόσιος έχει κληθεί να επιτελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα και μόνο".

Θυμίζουμε ότι τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αιγίου της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας. Με «σκληρή» ανακοίνωση στρέφεται κατά του Μητροπολίτη, θεωρώντας ότι με την παρουσία του στα εγκαίνια στηρίζει ανοιχτά την Χρυσή Αυγή και επισημαίνοντας ότι κατέχει θεσμική θέση και εκπροσωπεί όλη την επίσημη Εκκλησία, καταλήγοντας ότι είναι ανεπιθύμητος και στα εγκαίνια των γραφείων της Χ.Α. αλλά και στο μνημόσυνο των εκτελεσμένων στα Καλάβρυτα. Η Τ.Ο. Αιγίου της Χρυσής Αυγής στη συνέχεια έδωσε την παραπάνω απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας.

Πηγή: aigialeianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ