2012-10-28 21:53:40
Φωτογραφία για ΒΙΝTΕΟ: Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ
Την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας σημείωσε η ΑΕΚ την πρώτη της νίκη στην εφετινή σεζόν. Οι παίκτες του Λίνεν επικράτησαν με σκορ 1-0 του Πλατανιά, με γκολ που πέτυχε στο 66' ο νεαρός Ταξιάρχης Φούντας.

Ετσι, η ΑΕΚ έφτασε στους πέντε βαθμούς, αλλά και πάλι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, η επιτυχία αυτή δίνει ηθικό στην ομάδα του γερμανού προπονητή, ενώ η εμφάνιση της ΑΕΚ δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές είχαν πάθος και θέληση, έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν πολύ για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο 66' ο Λαγός έδωσε στον Γκερέιρο, ο μέσος με ωραίο τρόπο έκανε πάσα στον Φούντα, σουτ αμέσως και 1-0.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή του Κωνσταντόπουλου και τελικά εξασφάλισαν τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

Κίτρινες: Βλάχος, Φέτσης, Ποτουρίδης.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Λαγός Κορδέρο, Φούντας(83' Αρκούδας),  Φουρτάδο(78' Παυλής), Κουτρουμπής, Βλάχος, Φέτσης, Παπαδημητρίου (58' Γκερέιρο).

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος(72' Παληγιώργος), Τζανής, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κανακούδης, Ουντότζι, Ποτουρίδης, Ουκάρ(77' Ντράμι), Κάλαϊτζιτς(58' Γκονζάλες).

TO BINTEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ