2012-10-31 09:14:42
Φωτογραφία για Ιδού οι αποκαλύψεις- βόμβα του Σπύρου Καρατζαφέρη για την ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στη σύλληψη του
«Το έλλειμα ασφαλώς μεθοδεύτηκε. Εμείς δεν το είχαμε διαπιστώσει τότε επειδή τότε ήμασταν αθώοι. Τώρα βλεπουμε ότι υπηρξε συστηματική μεθόδευση που ξεκίνησε προτού ακόμη φτιαχτεί η ΕΛΣΤΑΤ.Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 με τον υπουργό κ.Παπακωνσταντίνου.

Για το 2009 έγινε η πρώτη πρόβλεψη την 1η Απριλίου και η δεύτερη στη 1η Οκτωβρίου και μιλήσανε για 6%. Μετά στις 19 Οκτωβρίου ο κ.Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον προκάτοχό του και μίλησε για 12%. Και ο κ.Παπανδρέου είπε ότι ίσως είναι και παραπάνω από 12%.

Είναι πολιτική παρέμβαση είχε πει τότε ο κ.Αλμούνια, και ζήτησε να ερευνηθεί σε βάθος το φαινόμενο αυτό που μας παρουσιάζει ο υπουργός Οικονομικών της  Ελλάδας. Το έλλειμα το Σεπτέμβριο του 2009 ήταν 3,9% και μας το παρουσιάσανε ως 15,6%!!!Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να μας βαλουνε στο ΔΝΤ» αποκάλυψε η κ.Γεωργαντά  στο «Εκ-κεντρικό» δελτίο , πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ.(Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία), αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος κ.Λογοθέτης.

Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται από τότε στην Εξεταστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά…»φωνή βοώντος εν τη ερήμω» .Άρα τι διαπιστώνουμε; Ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να μπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έτσι λοιπόν εκτινάχτηκε το έλλειμμα από το  3,9% του ΑΕΠ , στο 15,6%!!!
inews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ