2012-10-31 11:44:59
Φωτογραφία για Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της εκπομπής του entertv με την Μαρία Μπεκατώρου
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του entertv.gr, “MaZi”, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της εκπομπής με την Μαρία να χαίρεται ιδιαίτερα για το νέο της διαδικτυακό ξεκίνημα! Το στούντιο γέμισε από χαμόγελα, όρεξη, ζωντάνια και θετική ενέργεια! Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα νέο διαδικτυακό στέκι, φιλοδοξώντας να “κερδίσει” την αγάπη του κοινού.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάζει μία εκπομπή τετ α τετ συνεντεύξεων, με τους καλεσμένους να προέρχονται από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο και οι οποίοι θα απασχολούν τη δεδομένη στιγμή τα media, με κάποιο τρόπο.

Το entertv.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της εκπομπής “MaZi, με την Μαρία Μπεκατώρου, να κάνει τα ξεχωριστά δικά της νάζια που κλέβουν την παράσταση!

Η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από το entertv.gr σε μερικές μέρες.

Την επιμέλεια της εκπομπής έχει η Ζήνα Κουτσελίνη, σκηνοθέτης είναι ο Θανάσης Ζώης ενώ την σκηνογραφία την έχει επιμεληθεί ο Νικόλας Κωνστάντης.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ