2012-10-31 13:15:05
Φωτογραφία για Αυτός, αυτή και η σχέση μυστήριο!
«Τι θα έκανες αν έπρεπε να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου για έναν μεγάλο έρωτα;» ρωτούν την ακριβοθώρητη σε ό,τι αφορά στις εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης Μαρίνα Καλογήρου, σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή της σε μηνιαίο γυναικείο περιοδικό.

«Θα το έκανα ευχαρίστως. Έτσι κι αλλιώς, οι έρωτες δεν κρατάνε πολύ», απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη η 34χρονη ηθοποιός. Φαίνεται πως αυτή της η απάντηση λειτουργεί πράγματι ως μπούσουλας στην πραγματική της ζωή, μια και η πρωταγωνίστρια της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «βιάζεται» να ζήσει τον -από τη φύση του βραχυπρόθεσμο, όπως δηλώνει- έρωτά της με τον δημιουργό. Μπορεί ως σήμερα οι μόνες κοινές εμφανίσεις των δυο τους να περιορίζονταν σε μερικά επίσημα καλέσματα για τις ανάγκες επικοινωνίας και προώθησης του «Αν», ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχουν αποφασίσει να απελευθερωθούν από τα δεσμά και τις συμβάσεις που εύλογα γεννά σε κάθε διασημότητα το καραούλι των παπαράτσι
. Όσο δύσπιστος κι αν επιμένει να είναι κανείς αναφορικά με τον ερωτικό δεσμό τους, η κοινή εμφάνισή τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, την προπερασμένη Πέμπτη το μεσημέρι στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο μαζί με τον τρίχρονο γιο της Μαρίνας Καλογήρου, καρπό προηγούμενης σχέσης της, επισημαίνει πως το «παιχνίδι» ανάμεσα στους δυο τους παίζεται με όρους που συναρμόζουν περισσότερο σε φίλους ή ζευγάρι παρά σε απλούς και μόνον συνεργάτες ή συναδέλφους. Εάν ο Χριστόφορος και η Μαρίνα είναι μαζί, μοιάζουν σίγουρα πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Εκτός και αν εκείνο που τους συνδέει είναι μια στενή συναδελφική σχέση που εξελίσσεται όσο ο καιρός περνά σε τρυφερή φιλία. Ο χρόνος σίγουρα θα δείξει!
gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ