2012-03-22 14:16:35
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός μπορεί να επιβάλει τη θέλησή του
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου αποτελεί διαχρονικά μέρα μνήμης καιαπόδοσης τιμής στον αγώνα του ελληνικού λαού για ελευθερία, αυτοδιάθεσηκαι ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα, δείχνει τις δυνατότητες των λαών νααλλάζουν τους συσχετισμούς δύναμης και να επιβάλουν τη θέλησή τους» αναφέρει σε μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζει ακόμη ότι «η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ξεχωριστήςσημασίας για το λαό και τη χώρα» και συμπληρώνει πως «η σημερινήκυβέρνηση, σε πλήρη εναρμόνιση με την Τρόικα, προσπαθεί να επιβάλλει τηνκαταστροφική μνημονιακή πολιτική ως μονόδρομο για την κοινωνία και τηχώρα».

«Προκρίνουν και σχεδιάζουν λύσεις μαζί με τις κυρίαρχες δυνάμειςστην Ευρώπη που στόχο έχουν να αποτελειώσουν ό,τι έχει μείνει από τοκοινωνικό κράτος και τις κατακτήσεις δεκαετιών. Τα εργασιακά δικαιώματα,η κοινωνική ασφάλιση, η δημόσια παιδεία, η δημόσια περιουσία, η υγεία,το περιβάλλον και εν τέλει η ίδια η δημοκρατία θυσιάζονται στο βωμό τηςκερδοφορίας του κεφαλαίου και των πιστωτών» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται μεγαλύτερη ενεργοποίηση καιένταξη όλων των εργαζομένων και της νεολαίας σε μαζικούς, συλλογικούςκαι ενωτικούς αγώνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να αλλάξουμε τηροή των πραγμάτων» τονίζεται στην ανακοίνωση. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ