2012-03-22 14:51:02
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Για το 2-0 κόντρα στην Μακάμπι ο ΠΑΟ

Στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογείται την Πέμπτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι, εάν ο Παναθηναϊκός κριθεί υπεύθυνος για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι κανονισμοί προβλέπουν μηδενισμό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφαίρεση τριών βαθμών από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα και αφαίρεση επιπλέον δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η «πράσινη» ΠΑΕ καλείται να απολογηθεί για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Παναθηναϊκό, με βάσει τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι των αιωνίων.


Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι σήμερα το βράδυ στις 21:00 ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να κάνει το 2-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, πάλι μπροστά στους φιλάθλους του, πριν μεταφερθεί η σειρά στη «Νόκια Αρένα» του Τελ Αβίβ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται πιο κοντά στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου), το οποίο κρίνεται στις 3 νίκες, μετά από την κορυφαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, όπου έκανε επίδειξη δύναμης, 93-73 απέναντι στους Ισραηλινούς.

Χαμηλούς τόνους κρατά πάντως ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ επισήμανε ότι, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, «πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να εμφανιστούμε καλύτεροι».

«Πρέπει να μάθουμε από το περσινό πάθημα του Ολυμπιακού (σ.σ. στον πρώτο αγώνα με τη Σιένα συνέτριψε την ιταλική ομάδα, αλλά ακολούθησε ο αποκλεισμός)», πρόσθεσε με νόημα.

 

με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ