2012-03-22 15:30:53
Φωτογραφία για Μαθητής θα πάει στο χορό του σχολείου με συνοδό... Πορνοστάρ! (Photos)
Φέτος, ο μαθητής λυκείου της Minesota, Mike Stone αποφάσισε να συνοδεύσει μια διαφορετική κυρία στον ετήσιο χορό του: Μια Πορνοστάρ!

Η ιστορία μπορεί να σας θυμίσει την ταινία του 2004 "The Girl Next Door", στην οποία τρεις έφηβοι φέρνουν πορνοστάρ στο χορό τους, ως μέρος ενός σχεδίου για να γυρίσουν ένα σύγχρονο βίντεο σεξουαλικής αγωγής.

Φαίνεται όμως ότι αυτός ο μαθητής της Μινεσότα θέλει απλά να ξεχωρίσει, σε αυτή τη σημαντική ημέρα για τη ζωή κάθε εφήβου Όπως διαβάσαμε στο huffingtonpost.com, σε συνέντευξη του, ο Mike είπε ότι πολλά από τα κορίτσια που ζήτησε να τον συνοδεύσουν στο χορό, είχαν ήδη συμφωνήσει με κάποιον άλλο. Έτσι, πήρε μια γενναία απόφαση και έπιασε δουλειά μέσω Twitter για να επικοινωνήσει με κάποια από τις πρωταγωνίστριες ταινιών ενηλίκων...

Μετά από σχεδόν 600 tweets, τουλάχιστον δύο πορνοστάρς έχουν προσφερθεί να δεχθούν την προσφορά του!

Η Megan Piper, που ποτέ δεν πήγε στο δικό της χορό, είπε ότι θα ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει στο χορό του, όσο ο Mike φρόντισε για τα έξοδα του ταξιδιού της από το Λος Άντζελες.

"Αν μπορείς να με φέρεις εκεί, τότε ναι :)," του έστειλε στο twitter η Megan.

Ακόμη και η star, Emy Reyes τιμήθηκε από πρόταση του νεαρού και απάντησε λέγοντας, "Ωωωωω αυτή θα είναι επανεμφάνιση γλυκέ μου και θα το ήθελα πολύ!"

Τώρα, το επόμενο βήμα του εφήβου είναι να βρει περίπου 400$ για να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο μέχρι τη Μινεσότα για τη μεγάλη βραδιά στις 12 Μαΐου, για το πιθανό ραντεβού του, η οποία μέχρι αργά χθες το απόγευμα φαίνεται να είναι η Megan Piper.

Η Piper μάλιστα δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη με την πιθανότητα να πάει στο χορό με τον Mike, και δήλωσε: "Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ χαριτωμένο, και σκέφτηκα ότι θα του έφτιαχνα το βράδυ λέγοντας «ναι»".

Η 19χρονη πορνοστάρ, μετακόμισε από τη Georgia προς Kansas κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της από το λύκειο και έτσι δεν μπόρεσε να πάει στο χορό της. Είχε ακόμα διαλέξει και ένα φόρεμα με ναυτικό κορσέ για την περίσταση...

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της Emy Reyes να έρθει επίσης στο χορό, η Piper είπε ότι ήταν ανοιχτή στο να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας με τη φίλη της.

"Αν αποφασίσει ότι ήθελε να έρθει, θα ήταν τέλειο", δήλωσε.

Μέχρι πριν λίγες ώρες, ο Mike, ο οποίος λέει ότι είναι 18, δεν είχε λογαριασμό PayPal για να λάβει δωρεές, αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα με την τόση δημοσιότητα που έχει δεχθεί.

Ωστόσο, το όλο θέμα φαίνεται ότι θα είναι μια έκπληξη για τους γονείς του, οι οποίοι φαίνεται να μην έχουν ιδέα για το τι έχει προγραμματισμένο ο γιος τους..!

thessnea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ