2012-03-22 15:30:53
Φωτογραφία για Κόβεται η Ράλλη και ξεκινά η «Μεσημεριανή Μελέτη»...
Το χάνουμε το κορμί πατριώτες!

Τελικά, η αλλαγή της τηλεοπτικής σκυτάλης από τη Νικολέττα Ράλλη στην Ελεονώρα Μελέτη, θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα και όχι τον Σεπτέμβριο.Δηλαδή κόβουν τη θεά Νικολέττα για να βάλουν τη Μελέτη μεσημεριάτικα... (ήμαρτον)

Κερδισμένη βγαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου, που μέχρι πρότινος είχε τεθεί θέμα δικής της απομάκρυνσης από το Star.

Τα τελευταία 24ωρα μια λίστα με ονόματα προς απόλυση έχει κοινοποιηθεί στα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, για την οποία πολλοί ψίθυροι ακούγονται στους διαδρόμους, αφού όλοι οι εργαζόμενοι, τρέμουν για τη θέση τους.

Στη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, εμπεριέχονται όλα τα ονόματα της εκπομπή «Made in Star» με ένα παραθυράκι ελπίδας για κάποιους ωστόσο, αφού εάν κάποιο από τα πρόσωπα που είναι προς απόλυση θεωρείται για όποιους λόγους απαραίτητο στον σταθμό, μπορεί να σωθεί.


Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα σωθεί μια θέση εργασίας. Ο αριθμός των προς απόλυση προσώπων θα τηρηθεί αυστηρώς. Έτσι, εάν για παράδειγμα η διοίκηση επιθυμεί να παραμείνει στο δυναμικό της π.χ. η Νικολέττα Ράλλη, θα πρέπει να απολυθεί μια άλλη παρουσιάστρια ή παρουσιαστής. Εάν θέλουν να κρατήσουν κάποιον από το πάνελ, θα πρέπει να απολυθεί άτομο από πάνελ άλλης εκπομπής.

Στα προς απομάκρυνση ονόματα υπάρχει και εκείνο της Ιωάννας Βάσσου, η οποία μέχρι πρότινος θεωρείτο από τις τυχερές, αφού βρισκόταν στην εκπομπή και στο δελτίο ειδήσεων ταυτόχρονα. Συνεπώς, ακόμη και αν κοβόταν η εκπομπή, για εκείνη πολλοί πίστευαν ότι υπήρχε δικλείδα ασφαλείας. Η λίστα ωστόσο, ήρθε να τους διαψεύσει.

Η μετακίνηση της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, συνεπάγεται ντόμινο αλλαγών, περικοπών, απολύσεων. Στόχος του σταθμού είναι η εξοικονόμηση χρημάτων με την κατάργηση της πρωινής βάρδιας. Αυτό συνεπάγεται και απόλυση τεχνικών, που κάλυπταν την πρωινή βάρδια του καναλιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Μέχρι πρότινος, υπάρχε η σκέψη να κοπεί η εκπομπή της Τατιάνας, για αυτό πραγματοποιήθηκε και η απομάκρυνση των Βόσσου-Μπαλτζή. Από τη μία, τα έσοδα από τα sms που έστελναν οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μίλα» και από την άλλη τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «Μade in Star» και ο κύβος ερρίφθη.

Πάντως, μολονότι πρόσωπα κόβονται, μισθοί μειώνονται και στο Star, το άλλοτε οικογενειακό κανάλι, επικρατεί καρδιοχτύπι όχι στα... θρανία αλλά πίσω και μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, διευθυντικά στελέχη του καναλιού, δεν έχουν υποστεί μειώσεις και συνεχίζουν να εισπράττουν τα ίδια χρήματα, την ώρα που οι μισθοί των δημοσιογράφων που κάνουν ρεπορτάζ, των μοντέρ, των καμεραμάν κ.τ.λ. υφίστανται σταδιακή μείωση. ThessNea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ