2012-11-03 18:54:03
Φωτογραφία για Προσπάθεια σύγχυσης του εκλογικού σώματος
του Λεωνίδα Μαρτέλου

Τελικά όλοι ίδιοι είναι; Όλοι υπηρετούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εις βάρος του λαού;

Αφορμή για την τοποθέτηση μου είναι οι πρόσφατες - ξεκάθαρες δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην τηλεόραση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Ή είναι χαζός (που κατά την άποψη μου δεν είναι) ή έκανε επί σκοπού αυτές τις δηλώσεις, οι οποίες στο επόμενο διάστημα θα προσφέρουν υπηρεσίες στο σύστημα που καταδυναστεύει το λαό και τη χώρα. Την ώρα που καταρρέει η κυβέρνηση - παρωδία, και είναι έτοιμος ο λαός να αλλάξει εκλογικά (εάν και εφ' όσον γίνουν εκλογές) το σκηνικό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ (αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις), η δήλωση του Λαφαζάνη, φέρνει σύγχυση στο εκλογικό σώμα και υπηρετεί το διαφαινόμενο χάος που κάποιοι επιδιώκουν εις βάρος της πατρίδας. Ακυβερνησία, με την ακραία παράταξη σε υψηλά ποσοστά και καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί "κουκουλώνετε τέτοιες δηλώσεις και προσπαθείτε να τις ανασκευάσετε; Τις ακούσαμε στην τηλεόραση, δεν είμαστε ζώα. Προσφέρετε κι εσείς υπηρεσίες στο σύστημα; Οι δηλώσεις τους μέλους και βουλευτού σας το επόμενο διάστημα θα είναι τροφή σ' αυτούς που υποδούλωσαν τη χώρα, ή μήπως όχι; Ποιοι είστε επιτέλους και οι 300; Άντε να χαθείτε!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ