2012-03-22 15:31:02
Φωτογραφία για Σ.Δήμας: Από την επομένη των εκλογών μας περιμένει μεγάλη δουλειά
«Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα και να αποφευχθούν μικροσυμβιβασμοί, δεδομένου ότι από την επομένη των εκλογών μας περιμένει μεγάλη δουλειά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ο οποίος μίλησε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς».

«Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά ώστε να έχουμε την αυτοδυναμία και μετά, ως κυβέρνηση, για να βγάλουμε τη χώρα από την ύφεση, να επιτύχουμε την ανάκαμψη, την ανάπτυξη, να περιορίσουμε την ανεργία και να δώσουμε ελπίδα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στον ελληνικό λαό», επισήμανε.

Ο κ. Δήμας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα στηρίξει τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά και σημείωσε: «Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ. Αναμφίβολα, εμείς θέλουμε τη συνεννόηση και με άλλες πολιτικές δυνάμεις και θα επιδιώξουμε και τη συναίνεση». Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή και άλλων διαγραμμένων βουλευτών στη Ν.Δ., ο κ. Δήμας απάντησε: «Νομίζω ότι η Ν.Δ. θα πράξει αυτό το οποίο είναι σωστό για να στείλει και τα σωστά μηνύματα προς τον ελληνικό λαό».

Ως πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Δήμας θεωρεί την 29η Απριλίου, λέγοντας ότι το αργότερο θα γίνουν στις 6 Μαΐου. Στην ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς στις θέσεις της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ