2012-11-04 08:27:18
Φωτογραφία για Η είδηση αυτή θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις Ελληνικές αρχές..μολογία για πυρήνες αλβανών ναζί εντός Ελλάδας με την ιδιότητα του αθώου “μετανάστη”!!
Δεν μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθερα κτήνη που απειλούν να “σφάξουν τους Έλληνες”, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί εκατοντάδες στυγνά εγκλήματα, όπου η ζωή των θυμάτων αφαιρείται με ρατσιστικά κριτήρια και όχι για “οικονομικό έγκλημα”.

Όπως μεταδίδουν τα Αλβανικά μέσα, η σύναξη της ναζιστικής οργάνωσης – συνέχειας των αλβανών συμμάχων των ναζί ακυρώθηκε. Στον υπότιτλο μάλιστα αναφέρεται ότι ακυρώθηκε από “φόβο για τη ζωή των μεταναστών”!! Οι Αλβανοί ομολογούν δηλαδή ότι εντός Ελλάδας βρίσκονται υπάνθρωποι που στελεχώνουν πυρήνες της οργάνωσης υπό τον μανδύα του “μετανάστη”! Οι απόγονοι δηλαδή αυτών που αιματοκύλισαν την Ευρώπη, παρουσιάζονται ως “αθώοι μετανάστες” που “απειλούνται”!

 Η είδηση αυτή θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις Ελληνικές αρχές, ειδικά μετά το βίντεο που παρουσίαζε μέλη της οργάνωσης με εμβλήματα των SS να πυροβολούν την Ελληνική σημαία, σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Αλβανία
. Εκτός από τις αυτονόητες ενέργειες εντός Ελληνικού εδάφους, θα πρέπει να γίνουν διαβήματα τόσο στην Αλβανική κυβέρνηση όσο και στους διεθνείς οργανισμούς. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθερα κτήνη που απειλούν να “σφάξουν τους Έλληνες”, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί εκατοντάδες στυγνά εγκλήματα, όπου η ζωή των θυμάτων αφαιρείται με ρατσιστικά κριτήρια και όχι για “οικονομικό έγκλημα”.

Οι απειλές δηλαδή, ήδη πραγματοποιούνται.

olympia

                                                                                                                                  
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ