2012-11-04 08:28:28
Φωτογραφία για Χαίρετε ευγενείς καίσαρες  της ενημέρωσης.  Οι ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ του ΕΟΠΥΥ σας ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 

Αν κάποια μέρα  περπατήσω επάνω στο νερό, την επόμενη μέρα οι εφημερίδες θα γράφουν: «ο Πρόεδρος δεν μπορεί να κολυμπήσει»

Lyndon B. Johnson  36ος πρόεδρος των Η.Π.Α

 

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει υπάρξει σε κανένα μέρος του κόσμου  τηλεοπτικός η φωτογραφικός δημοσιογραφικός φακός που έχει αποθανατίσει κάποιο ισχυρό στοχοποιημένο πρόσωπο ως .... «επί ύδατος» βαδιστή , ώστε τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας να δικαιώσουν τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ , δεν έχει όμως βρεθεί και καλύτερη ατάκα για να περιγράψει την δυνατότητα της 4ης εξουσίας, να εκτελεί κατά βούληση την κοινή λογική και να εμφανίζει τον ένοχο εαυτό της ως σωτήρα και λυτρωτή του θύματος με το σκεπτικό οτι το έστειλε να δροσίζεται και να αναπαύεται σε τόπο χλοερό!!!   

 

Αν και το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, δεν χρειάζεται να πάει κανείς μακριά για να δει παραδείγματα που βγάζουν κυριολεκτικά μάτια από κάποιους αλειτούργητους  «λειτουργούς-λυτρωτές» του είδους


 

Μια ματιά στα τελευταία καραγκιοζιλίκια της απερίγραπτης ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ που απαρτίζουν κάποιοι απερίγραπτοι τύποι του Τύπου της Ρουσφετόβιας πείθει και τον πλέον δύσπιστο

 

«Οι δημοσιογράφοι της Ρουσφετόβιας ΔΕΝ χρησιμοποιούμε κοινωνικούς πόρους διότι το περίφημο αγγελιόσημο αντικαθιστά την εργοδοτική εισφορά του εκδότη-εργοδότη και ΟΧΙ τις εισφορές των εργαζομένων» λένε περίτρανα πριν ζητήσουν από την μελλοθάνατη κοινή λογική να γνωστοποιήσει  την τελευταία της επιθυμία

 

Άντε ρε μάγκες σοβαρά?

 

Αν δεν είναι κοινωνικός πόρος η αντικατάσταση των εργοδοτικών εισφορών ΜΙΑΣ μόνο κατηγορίας εργοδοτών από το πολλαπλάσιου ύψους (τουλάχιστον τις παλιές καλές εποχές των τετράπαχων αγελάδων)  βαπτισμένο σε «αγγελιόσημο» χαράτσωμα  ,  των πολλών ή λίγων μελών της κοινωνίας αυτής που θέλουν να διαφημιστούν τότε τι είναι?

 

«Μα το πληρώνουν  ολίγοι και εκλεκτοί» συνεχίζουν!

 

Αλήθεια? Και την μετακύληση του κόστους στον τελικό καταναλωτή ποιος την πληρώνει? Η Μαρία  η Πεναταγιώτισσα ή η Μαρία η ‘Ασχημη?

 

Αλλά και στην περίπτωση της πληρωμής από τους ολίγους, ποιο είναι το ποσοστό των μελών μιας κοινωνίας που πρέπει να συμμετέχει σε επιδότηση μιας κάστας πατρικίων ώστε η επιδότηση να μην μπορεί να χαρακτηριστεί κοινωνικός πόρος και οι επιδοτούντες αντί για πληβείοι, εθελοντες καραμουρτζούνηδες?

 

Αν το «αγγελιόσημο» δεν είναι κοινωνικός πόρος τότε τι θα λέγατε όσοι καταναλώνουν φάρμακα να πληρώνουν ένα «φαρμακόσημο» που θα αντικαθιστά τις εργοδοτικές εισφορές του φαρμακοβιομήχανου, όσοι οδηγούν οχήματα ένα «βενζινόσημο» προς αντικατάσταση των εργοδοτικών εισφορών του μεγαλοπετρελαιά, όσοι πάνε διακοπές με πλοίο ένα  «καραβόσημο» προς κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών του εφοπλιστή, και γενικά tο κάθε μόνιμο θύμα  τούτης της μπανανίας ένα «ηλιθιόσημο» προς κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών του κάθε είδους μπάρμπα στην Κορώνη ?

 

Και πέρα από τον κοινωνικό ή μη χαρακτήρα του πόρου αυτού ποια κοινωνική ισότητα υπέρ της οποίας παίρνουν καθημερινά φωτιά κάποιες υποκριτικές δημοσιογραφικές πένες ψωνισμένων παπαγάλων  , εξυπηρετεί μια εισφορά της οποίας ΔΕΝ υπάρχει αντίστοιχο ισοδύναμο σε άλλους χώρους στο κάτεργο του ιδιωτικού τομέα, ώστε  να προστατέψει έστω και ΜΙΑ μόνο θέση εργασίας από αυτές που καθημερινά χάνονται επειδή κάποιοι άλλοι εργοδότες δεν επιδοτούνται με αντίστοιχο τρόπο με αποτέλεσμα να μειώνουν προσωπικό αυξάνοντας τις στρατιές των ανέργων ?

 

Έχει σκεφτεί άραγε η απερίγραπτη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ του Τύπου πόσα μέλη της θα είχαν χάσει τη δουλειά τους χωρίς αυτόν τον μη κοινωνικό κατά τη γνώμη της πόρο που υπερασπίζεται με τρισάθλιες απεργίες?

 

Που είναι αλήθεια οι λαλίστατες «αριστερές»  πένες που στα χαρτιά ωρύονται (και καλά κάνουν) υπέρ της κοινωνικής ισότητας και στην πράξη όταν θίγονται αντικοινωνικά «κεκτημένα» ΤΟΥΣ  κάνουν τουμπέκα ψιλοκομμένη  σε συνδυασμό φυσικά με απεργία?

 

Ακόμα χειρότερα που είναι οι λαλίστατες «φιλομνημονιακές» πένες που ενώ μέχρι χθες χτυπούσαν αλύπητα (και καλά έκαναν) την  παρασιτοκρατία των «κεκτημένων» των ΑΛΛΩΝ τώρα που ήρθε ώρα το λατρεμένο μου  μνημόνιο (ποτέ δεν έκρυψα πως είμαι οπαδός του όσο και αν το έχω πληρώσει με αίμα  και όσο κι αν χρειαστεί να το πληρώσω ακόμη)  να  τσακίσει τα αντίστοιχα «κεκτημένα» του οίκου τους έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους?  Με εξαίρεση κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα ( όπως ο Κώστας Στούπας, η Ελλη Τριανταφύλλου, ο Αρης Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και κάποιοι ελάχιστοι ακόμη)  που προς τιμή τους τόλμησαν στο όνομα της κοινωνικής δικαιοσύνης να διαχωρίσουν τη θέση τους από το σινάφι τους οι λοιποί είναι μάλλον υποψήφιοι για επίδομα… βουβαμάρας. Εκτός φυσικά και αν πέρασαν στο αντίπαλο στρατόπεδο της «αντιμνημονιακής» εικονικής πραγματικότητας που θέλει τα λεφτά να πέφτουν από τον ουρανό, οπότε δικαιολογούνται να απαιτήσουν ακόμη και επαύξηση των συντεχνιακών προνομίων μιας ο λογαριασμός πηγαίνει στα κορόιδα και στα… πετεινά του ουρανού!    

 

Τα πράγματα φίλτατες «οργισμένες» και «δίκαιες»  πένες της ενημέρωσης  που η οργή και η δικαιοσύνη σας περιορίζονται στα όρια του ευγενούς ταμείου σας που χαίρει άκρας υγείας ελέω «κοροϊδόσημου» είναι απλά

 

Θέλετε πριβέ ταμείο? Απαιτήστε  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του αγγελιοσήμου, και αν μπορείτε να συντηρήσετε το  πριβέ μαγαζί σας αποκλειστικά με τις τσέπες τις δικές σας και των εργοδοτών σας, να  είστε καλά να το χαίρεστε  με την ευχή όλης της κοινωνίας.

 

Θέλετε και πριβέ ταμείο και υπέρ υγείας του αβάντες  από τα λοιπά κορόιδα που τις πληρώνουν? Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσετε τα περί ευγενούς ταμείου και να αρχίσετε να συνηθίζετε στην ιδέα περί ευγενούς συμβίωσης με τους κοινούς θνητούς του ΕΟΠΥΥ .   Καλή διαμονή στο φτωχικό τους ευγενείς καίσαρες  

[email protected]  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ