2012-11-05 08:00:11
Φωτογραφία για Δούκισσα Νομικού: Σέξι θηλυκό εγώ; Υπάρχουν πολύ πιο σέξι κορίτσια από μένα
Ένα μόλις 24ωρο πριν από την πρεμιέρα του "Όλα 13" η Δούκισσα Νομικού απορεί γιατί τη λένε σέξι, ενώ δηλώνει πως δεν θα έκανε ποτέ στη ζωή της γυμνή φωτογράφιση.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", People, για την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, το αν νιώθει σέξι, αλλά και το πώς αντιμετώπισε την πρόταση για τη συνεργασία με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Μιλώντας για την πρόταση που δέχτηκε από τον ANT1, η παρουσιάστρια παραδέχεται πως στην αρχή θεώρησε πως της έκαναν πλάκα. "Όταν το καλοκαίρι συναντήθηκα σε ένα νησί με τον Βαγγέλη Περρή και μου το είπε, γέλασα νομίζοντας ότι μου κάνει πλάκα για το πόσο συχνά πηγαίνω στην εκπομπή. Μετά πήρε το σοβαρό του ύφος. Μίλησα και με το Θέμο και για να πω την αλήθεια δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Ήξερα από τότε ότι θα είμαι στην εκπομπή".

Οι γυναίκες που την βλέπουν όμως (είτε στην tv, είτε στον δρόμο, την βλέπουν ανταγωνιστικά; "Θεωρώ ότι με αγαπάνε. Μάλιστα θέλω να σου πω ότι στον δρόμο ή στα social media με προσεγγίζουν και μου μιλάνε περισσότερο γυναίκες παρά άντρες."

Η Δούκισσα παραδέχεται ότι οι άντρες υπάρχουν και μάλιστα φλερτάρουν. "Έχω ακούσει τα πάντα, από πονηρά λογάκια μέχρι γλυκές μαντινάδες γραμμένες για μένα! Ξέρεις, πολλές φορές εμείς οι γυναίκες- και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- όταν είμαστε πληγωμένες ή απογοητευμένες λέμε ότι δεν υπάρχουν άντρες. Αυτό είναι ένα άδικο και ξεπερασμένο κλισέ. Άντρες υπάρχουν, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τους δίνουμε τον χρόνο και τον χώρο να μας διεκδικούν."

Παρ΄όλα αυτά, ένα όνειρό του αντρικού πληθυσμού, δηλαδή να φωτογραφηθεί γυμνή, δεν είναι διατεθειμένη να το πραγματοποιήσει."Τι; Ολόγυμνη; Με τίποτα!", απαντά, ενώ είναι το ίδιο αρνητική και για κάποια φωτογράφιση με τον σύντροφό της, Χρήστο Χολίδη.

Αναφορικά με την σχέση της τώρα,η Δούκισσα παραδέχεται πως το ότι δεν την προβάλλει ιδιαίτερα, δεν έχει να κάνει με το να μη χάσει ο καθένας το κοινό του."'Δεν πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλουμε και οι δύο είναι να προστατέψουμε τη σχέση μας. Και να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ήδη έχουμε πει αρκετά. Ας κρατήσουμε κάποια πράγματα για μας. Για να μη χαθεί η μαγεία."

"Άντρες υπάρχουν, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τους δίνουμε τον χρόνο και τον χώρο να μας διεκδικούν"

Το νέο κορίτσι του Θέμου πάντως δε θεωρεί τον εαυτό του σέξι. "Σέξι θηλυκό εγώ; Δεν θεωρώ πως με αντιπροσωπεύει αυτός ο όρος. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σέξι κορίτσια από μένα. Απλώς μεγαλώνοντας ανακάλυψα και αυτή την πλευρά του ευατού μου. Δεν θέλω να έχω μια μόνο διάσταση. Θέλω να είμαι σέξι, γλυκιά, κορίτσι του μπαμπά, αλλά και του...Θέμου! Βέβαια, αν ήμουν του Τζέιμς Μποντ ακόμη καλύτερα!"

Πηγή: Θέμα People
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ