2012-11-05 15:55:08
Φωτογραφία για Επιστροφή στις «ρίζες» για το TT
Το νέο μοντέλο του 2014 θα δώσει το στίγμα μιας διαφορετικής σχεδιαστικής γλώσσας

Όταν πίσω στο 1998, η Audi είχε παρουσιάσει το TT, μαζί της έφερε μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που λίγοι περίμεναν από μια εταιρεία που δεν φημίζεται για μοντέρνες εξάρσεις.

Το σημερινό TT έχει απολέσει σε ένα βαθμό τα χαρακτηριστικά αυτά, αλλά η Audi όπως φαίνεται σκοπεύει να «επανορθώσει».

Σύμφωνα με δημοσίευμα ξένου αυτοκινητιστικού site, το ολοκαίνουργιο TT που θα κάνει ντεμπούτο το 2014, αποτελεί μια επιστροφή στη φιλοσοφία που το καθιέρωσε.

Το μελλοντικό κουπέ που ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει μια ανοιχτή έκδοση, θα δώσει το στίγμα μιας νέας σχεδιαστικής γλώσσας. Θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB του ομίλους VW, η αρχιτεκτονική της οποίας επιτρέπει ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο. Έτσι ο όγκος του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι διαφοροποιημένος.

Ταυτόχρονα, για την κατασκευή του θα χρησιμοποιείται αρκετό αλουμίνιο που θα στη μείωση του βάρους. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα υπάρχει δυνατότητα δικίνησης, αλλά και τετρακίνησης.

Στα μηχανικά σύνολα που θα το κινούν, περιλαμβάνονται οι βενζινοκινητήρες EA888, 1.8 και 2.0 λίτρων, καθώς και ένας αναβαθμισμένος πετρελαιοκινητήρας άμεσου ψεκασμού 2.0 λίτρων.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ