2012-03-22 16:40:01
Φωτογραφία για Δώρο στον εραστή της ταινία σεξ;
Πριν από τον θάνατό της η ντίβα της pop είχε ερωτική σχέση με τον Ray J, πρώην σύντροφο της Kim Kardashian, ο οποίος και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο σεξ που είχε με την τηλεπερσόνα και την έκανε διάσημη. Ωστόσο, στην περίπτωση της Whitney Houston κάτι τέτοιο θα βεβήλωνε τη μνήμη της.

Σύμφωνα με τη Star, η οικογένεια της Houston έχει επικοινωνήσει με τον 31χρονο, παρακαλώντας τον να μην δημοσιεύσει το «καυτό» υλικό που έχει στην κατοχή του, ώστε να μην αμαυρώσει τη φήμη της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξήγησαν στον Ray ότι τώρα είναι η στιγμή να τιμήσει την Whitney, και όχι να τη διασύρει, ενώ ο ίδιος ο νεαρός είναι συγκεχυμένος τι να κάνει με τις φημολογούμενες κασέτες. Καθυστερεί να πουλήσει το υλικό του, γνωρίζοντας ότι κρατά χρυσωρυχείο στα χέρια του, ενώ το πιο πιθανό είναι να δώσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην οικογένεια της αείμνηστης σταρ. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Ray J διέψευσε τις φήμες: «Δεν υπάρχει βίντεο σεξ! Αυτή η ιστορία όπως και τόσες άλλες που κυκλοφορούν είναι για να πουλάνε περιοδικά. Δεν υπάρχει βίντεο σεξ ούτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες».

Όπως δημοσιεύει το περιοδικό Star, η Whitney θα έκανε τα πάντα για τον νεαρό εραστή της, ό,τι κι αν της ζητούσε, ακόμη και ερωτικό βίντεο. Λέγεται ότι διατηρούσαν σχέση τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός συνθέτης έγινε διάσημος επειδή απογείωσε την καριέρα της Kim Kardashian συμπρωταγωνιστώντας μαζί της στη διάσημη πλέον ταινία σεξ των δυο τους. Η Kim μήνυσε την εταιρεία προβολής της ταινίας, ενώ απέσυρε την αγωγή όταν δέχθηκε αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΜΑΟΙΚΟΙ ΜΑΖΙ..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΜΑΟΙΚΟΙ ΜΑΖΙ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ