2012-11-06 23:32:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίκεινται τρεις ακόμη ηχηρές συλλήψεις επιχειρηματιών - Ένας εξ αυτών βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό!
Τρεις ακόμη "ηχηρές" συλλήψεις Πατρινών επιχειρηματιών βρίσκονται επί θύραις. Οι πληροφορίες που προέρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι τοπικές δικαστικές αρχές δρομολογούν τις διαδικασίες για την έκδοση ενταλμάτων σε βάρος τριών επιχειρηματιών με έντονη παρουσία στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών έχει ήδη αναστείλει την δραστηριότητα των επιχειρήσεων του και βρίσκεται στο εξωτερικό ενώ οι άλλοι δυο έχουν περιορίσει σημαντικά την επιχειρηματική τους δράση και έχουν ζητήσει νομική βοήθεια ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Πληροφορίες λένε ότι ένας εκ των τριών άλλοτε επιφανών επιχειρηματιών της πόλης βρίσκεται ήδη στο "στόχαστρο" του ΣΔΟΕ για σοβαρή φορολογική παράβαση που αφορά τις λογιστικές χρήσεις μιας εκ των επιχειρήσεων του για τις περιόδους 2007, 2008 και 2009.

Αυτονόητο είναι ότι η όποια πληροφόρηση παρέχεται με το "σταγονόμετρο" ενώ τα ονόματα των τριών επιχειρηματιών δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν αφ' ης στιγμής δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δίωξης σε βάρος τους.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ