2012-03-22 19:19:21
Φωτογραφία για Ρε 'σεις  το ξεχάσαμε!!!Η Φώφη έγινε εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.
...και ο Βενιζέλος πονοκεφαλιάζει για το ποιους θα έχει υποψήφιους.

Τον πρώτο του μεγάλο πονοκέφαλο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς αρκετές είναι οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο επιστροφής στο κόμμα βουλευτών οι οποίοι καταψήφισαν το νέο μνημόνιο Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, πάντως, εμφανίζεται να είναι υπέρμαχος της συστράτευσης όλων των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών. Ωστόσο, με την άποψη αυτή φέρεται να διαφωνεί μαι σειρά από μεγάλα στελέχη του κινήματος, με επιφανέστερο τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι όσοι επέλεξαν να καταψηφίσουν το δεύτερο μνημόνιο, έκοψαν γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε ο κ. Βενιζέλος να κερδίσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι αρχικά υπήρχαν σενάρια που τον ήθελαν να είναι και αυτός υποψήφιος για τη διαδοχή του κ. Παπανδρέου και μάλιστα υπήρχαν και δημοσκοπήσεις που του έδιναν και μεγαλύτερο ποσοστό από τον κ. Βενιζέλο!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και ο υπουργός Υγείας μετέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τις έντονες αντιδράσεις που εκφράζουν αρκετοί βουλευτές οι οποίοι στήριξαν στη Βουλή τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Αντιθέτως, υπέρ της επιστροφής των διαγραφέντων είναι η στενή συνεργάτης του κ. Λοβέρδου, η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ότι οι διαγραφέντες είναι καλοδεχούμενοι να επιστρέψουν, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να κατεβούν στα ψηφοδέλτια. «Εκεί τα κριτήρια είναι διαφορετικά γιατί υπάρχουν βουλευτές που σήκωσαν το βάρος της επιλογής και, κατά την άποψή μου, η άρνηση ψήφου εκείνη τη δύσκολη στιγμή ήταν μια μορφή λιποταξίας», τόνισε.

Εκπρόσωπος Τύπου η Φώφη Γεννηματά

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά θα αναλάβει τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, παραιτούμενη από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος, διαμορφώνει σιγά σιγά τη δική του ομάδα στο ΠΑΣΟΚ. Χθες, ανακοινώθηκε ότι ο Στέλιος Αγγελούδης θα αναλάβει επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου, ενώ ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης Βασίλης Γερανίδης θα αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως έχει ήδη δηλώσει, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γραμματέα του κόμματος, εκκρεμεί η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η αλλαγή ενδέχεται να γίνει και μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟ-ΑΕΚ παίζουν play-off
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟ-ΑΕΚ παίζουν play-off
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ