2012-11-09 07:34:20
Φωτογραφία για Epirusgate: «Τσίρκο» η Χρυσή Αυγή στα Γιάννενα – διασυνδέσεις με το φιλοτσάμικο ψευτομειονοτικό κόμμα MEGA στη βόρειο Ήπειρο!!
Στα δύο η τοπική οργάνωση ανάμεσα σε… εθνικιστές και… ναζιστές!

Δυσαρέσκεια για το μπάχαλο που παρουσιάζει η ακροδεξιά νεοφασιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» στα Γιάννενα υπάρχει ανάμεσα σε πολλά στελέχη και μέλη του χώρου, ενώ πολλές είναι οι ευθύνες που επιρρίπτονται γι’αυτό το λόγο στον Γιαννιώτη βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά. Η κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ στελεχών και του βουλευτή είναι μεγάλη, ενώ προβλήματα υπάρχουν και μεταξύ του πυρηνάρχη της Τοπικής Οργάνωσης με τα τοπικά μέλη. Μάλιστα τον κατηγορούν ότι αρνείται να πάει φαντάρος, καθώς και ότι έχει διασυνδέσεις με το φιλοτσάμικο ψευτομειονοτικό κόμμα MEGA στη βόρειο Ήπειρο!!!

Τα παράπονα έχουν φτάσει και στα κεντρικά όργανα του κόμματος που μάταια προσπαθούν να βάλουν τάξη στην κατάσταση. Πολλά στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης έχουν διαμηνύσει στα κεντρικά πως, αν δεν αλλάξει πολιτική τακτική και στρατηγική ο συγκεκριμένος βουλευτής και δεν αφήσει στην άκρη τις νεοναζιστικές κορώνες δε θα διστάσουν να αποχωρήσουν μαζικά,μιας και θεωρούν τους εαυτούς τους εθνικιστές και πατριώτες και όχι φιλοτσάμηδες ναζιστές. Είδατε τελικά που προβλήματα δεν έχουν μόνο η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ;

http://epirusgate.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ