2012-11-09 09:14:59
Φωτογραφία για ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Θα γραφτώ στην τοπική μου και θα πάω στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! 

Αδιανόητο θεωρεί ο Κώστας Σκανδαλίδης που διαγράφηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το να μην

παρευρεθεί στο συνέδριο του κόμματος και για αυτό δηλώνει πρόθυμος να εγγραφεί στην τοπική οργάνωση και να ακολουθήσει τη διαδικασία που θα ακολουθούσε κάθε... απλός πολίτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Σκανδαλίδης υποστηρίζει πως στην περίπτωση που αυτά που λένε συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αντιπροσωπεύουν και τον ίδιο και γίνουν τελικά πράξη, ότι δηλαδή είναι αυτονόητο ότι οι βουλευτές που τέθηκαν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδα είναι και εκτός ΠΑΣΟΚ και άρα είναι απλοί πολίτες οι οποίοι αν θέλουν να μετάσχουν στο Συνέδριο, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην Τοπική τους Οργάνωση, τότε ο κ. Σκανδαλίδης δηλώνει πρόθυμος να πάει στην τοπική οργάνωση της Κάνιγγος στην οποία ανήκει να εγγραφεί και να ακολουθήσει την τυπική διαδικασία που ακολουθεί κάθε απλός πολίτης που θέλει να εκλεγεί σύνεδρος.


Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί προφανές ότι δεν μπορεί να παραμείνει επικεφαλής του ΙΣΤΑΜΕ και δηλώνει πως σκέφτεται να στείλει επιστολή-παραίτησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο κόμμα ο Κώστας Σκανδαλίδης περιορίστηκε στο να πει πως.. όλα θέλουν το χρόνο τους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πάλι, όταν ρωτήθηκε για τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις δήλωσε αιφνιδιασμένος από την την απόφαση να τεθούν εκτός κόμματος οι διαγραφέντες λέγοντας πως «δεν το περίμενα να τους κόψουν και από το ΠΑΣΟΚ».
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ