2012-03-22 21:00:11
Φωτογραφία για Εφημερίδες Σαββάτου: Το λανσάρισμα του «Χρήμα Plus» ανακατεύει και πάλι την τράπουλα...
Από το marketingweek.gr

Κυκλοφόρησε τελικά το Σάββατο 10 Μαρτίου η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα της Medihold, «Χρήμα Plus», η οποία αποτελεί τη μετεξέλιξη της εφημερίδας «Χρήμα Τρίτη» που κυκλοφορούσε επιτυχώς τα τελευταία 9 περίπου χρόνια.

Η νέα πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Χρήμα Plus» θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στην τιμή των 2,5 ευρώ, μαζί με ενδιαφέρουσες προσφορές. Το πρώτο φύλλο είχε προσφορά δύο DVD παιδικών ταινιών και ένα παραμύθι. Παράλληλα, ακολουθώντας το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής, η εφημερίδα προσέφερε εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για τα Sprider Stores, για κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το εξειδικευμένο ένθετο «Παραγω-ΓΗ», το οποίο αφορά στην οικονομία της υπαίθρου.

Με το συγκεκριμένο ένθετο η εφημερίδα στοχεύει να καλύψει τον αγροτικό και γεωργικό κλάδο και όλους όσοι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν, τους επαγγελματίες του και μη, εκτιμώντας ότι ο κλάδος αυτός θα αποτελέσει από εδώ και πέρα βασικό άξονα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία και το νέο παραγωγικό της μοντέλο.


Τη νέα εφημερίδα εμπιστεύτηκαν διαφημιστικά μεγάλοι διαφημιζόμενοι όπως η Τράπεζα Πειραιώς, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.ά. «Η εφημερίδα "Χρήμα Plus" φιλοδοξεί να καλύψει με τον τρόπο που η διεύθυνση και η συντακτική της ομάδα αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες που έχει σήμερα το αναγνωστικό κοινό, αλλά και την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η χώρα», επισημαίνει ο εκδότης της εφημερίδας, Γιώργος Τασσιόπουλος, καταλήγοντας ότι «θα καταθέτουμε τις απόψεις μας έστω κι αν γνωρίζουμε ότι πολλές φορές θα είναι κόντρα στο ρεύμα». Διευθυντής της εφημερίδας «Χρήμα Plus» είναι ο Γιάννης Τασσιόπουλος, Διευθυντής Σύνταξης ο Γιάννης Λιάρος και Σύμβουλος Έκδοσης ο Κώστας Μαρδάς.

Την εμπορική διεύθυνση της εφημερίδας έχει η Μένια Κουκουγιάννη. Το λανσάρισμα της νέας εφημερίδας –το πρώτο μετά από πολλούς μήνες– αναμένεται να ανακατέψει για άλλη μια φορά την τράπουλα στην αγορά εφημερίδων του Σαββάτου, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα η Ισοτιμία (έγινε κυριακάτικη), ενώ δεν κυκλοφορεί πλέον και ο «Κόσμος του Επενδυτή», εν αναμονή νέου ιδιοκτήτη.

Eκτιμήσεις στελεχών της αγοράς αναφέρουν ότι παρά τα προβλήματα, η αγορά του Σαββάτου εξακολουθεί να έχει μια ιδιαίτερη δυναμική και οι νέοι συσχετισμοί δημιουργούνται αυτή την περίοδο. «Όποιος αυτή την περίοδο κάνει τη διαφορά θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για το μέλλον» αναφέρουν.
Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι Κοζάνη, τι… Αττική
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι Κοζάνη, τι… Αττική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ