2012-11-09 14:58:15
Φωτογραφία για Ένα ιδιαίτερο μανικιούρ με εφημερίδα!
Τα περιποιημένα άκρα είναι σίγουρα μεγάλο ατού για τις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο πόσα διαφορετικά προϊόντα περιποίησης, μανό και εργαλεία κυκλοφορούν στην αγορά για τα νύχια σας. Καταπλήξτε φίλους και άτομα που σας ενδιαφέρουν βάφοντας τα νύχια σας με ένα ιδιαίτερο μανό. Τυπώστε μια εφημερίδα στα νύχια σας!

Υλικά

- Μία εφημερίδα

- Λευκό μανό

- Διαφανές μανό

- Λίγο οινόπνευμα

Εκτέλεση

Περάστε τα νύχια με το λευκό μανό και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά Κόψτε δέκα μικρά κομμάτια της εφημερίδας για κάθε ένα από τα δάχτυλά σας (φροντίστε να είναι τμήματά της που θα έχουν τυπωμένα γράμματα) Βουτήξτε το βαμμένο σας νύχι στο οινόπνευμα για περίπου ένα λεπτό Τοποθετήστε ένα κομμάτι εφημερίδας πάνω στο νωπό από το οινόπνευμα νύχι Πιέστε το ελαφρά ώστε να μείνει το αποτύπωμα από την εφημερίδα πάνω στο λευκό του νυχιού Απομακρύνετε το κομματάκι χαρτί και παρατηρήστε πως τα γράμματα από το έντυπο έχουν μείνει στο νύχι σας Περάστε στη συνέχεια το διαφανές μανό για να σταθεροποιηθούν τα τυπωμένα γράμματα και η διαδικασία έχει τελειώσει Επαναλάβετέ το για όλα σας τα δάχτυλα.Το αποτέλεσμα που θα είναι αρκετά εντυπωσιακό και θα προκαλέσει σίγουρα το ενδιαφέρον του περίγυρού σας
. Πρόκειται για μια αρκετά εύκολη, γρήγορη και ανέξοδη διαδικασία. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα χρώματα, τα glitter και τα μικροσχέδια που μπορεί να σας κάνει μια αισθητικός άκρων και φτιάξτε μόνες σας το δικό σας πρωτότυπο βερνίκι νυχιών με γράμματα!

http://www.flowmagazine.gr

Kαι κάποια videos για να δείτε τεχνικές:

Με αλκοόλ

Mε νερό

 

Με 3 διαφορετικές μεθόδους
 
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ