2012-11-09 20:48:55
Φωτογραφία για Αγγέλου: «Ο Άρης παλεύει για να ισορροπήσει»
Άρης-Πανιώνιος PRE GAME

Οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών

Βαγγέλης Αγγέλου: «Το στίγμα της δικής μας προσπάθειας είναι γνωστό. Σε όλα τα επίπεδα, ο Άρης παλεύει για να ισορροπήσει, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά. Μέσα από αυτήν την οπτική, η χημεία ομάδα-κόσμου, δίνει στην προσπάθεια όλων μας επιπλέον κίνητρο. Ο Πανιώνιος είναι μια ενθουσιώδης ομάδα, που κύριο χαρακτηριστικό της είναι η αποτελεσματικότητα στο transition παιχνίδι και η έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Η δική μας ανταγωνιστικότητα εξαρτάται κατά πολύ από τον έλεγχο των δύο αυτών παραμέτρων».

Κώστας Χαρίσης: «Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να “βρεθούμε” ακόμη περισσότερο μεταξύ μας. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει πρόοδος σε αυτό το κομμάτι και ότι θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Από χθες αρχίσαμε να διαβάζουμε τον αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από μία ήττα στο Γιούροκαπ. Πρωταρχικό στοιχείο του αγώνα είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς, πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε και κατά πόσο θα εκτελέσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».


Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, μετά την αλλαγή προπονητή, σε μια «καυτή» έδρα, κάτι που κάνει την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη. Είναι σαφές πως θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε ήδη χτίσει. Και για να τα καταφέρουμε, είναι ανάγκη να έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος, δείχνοντας πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνα».

Μάριος Μπατής: «Ο Άρης προέρχεται από αλλαγή προπονητή, που έφερε δυο νίκες και συσπείρωσε την ομάδα. Αυτό κάνει δυσκολότερη την αποστολή μας. Προερχόμαστε από βαριά ήττα και κακή εμφάνιση στο Βέλγιο και θέλουμε να αποδείξουμε πως επρόκειτο για μια κακή παρένθεση. Για να έχουμε τύχη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στην άμυνα και να περιορίσουμε τον αριθμό των επιθέσεων των αντιπάλων μας».
esake.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ