2012-11-09 20:52:04
Φωτογραφία για ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Α1 και σύμφωνα με τον Ανδρέα Ψαρόπουλο αυτό που περιμένουν όλοι στην ομάδα είναι ένα γεμάτο γήπεδο και να σταθούν άξια κόντρα στους πρωταθλητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρεάς Ψαρόπουλος στο peristeribc.gr:

«Αυτό που θέλουμε εμείς, ως παίκτες, είναι να δούμε την Κυριακή ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλοι του Περιστερίου είναι αυτοί που μας δίνουν δύναμη και μας κρατούν ζωντανούς γι’ αυτό και κάνουμε τα πάντα για να τους δίνουμε χαρά. Τους θέλουμε, λοιπόν, και την Κυριακή στο πλευρό μας ώστε να παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για τους περισσότερους από εμάς, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο να αγωνιστούμε κόντρα σε καλαθοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου.

Δεν μπορούμε να πούμε μεγάλα λόγια. Όπως κάνουμε ως τώρα, έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό, θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα με στόχο το καλύτερο δυνατό. Θα πολεμήσουμε προκειμένου να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ