2012-11-09 21:29:46
Φωτογραφία για Αίτημα για αναβολή του ματς με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός
O Παναθηναϊκός "πατώντας" σε ένα άρθρο του ΚΑΠ για προστασία των ποδοσφαιριστών με επιστολή του στη Σούπερ Λίγκα ζήτησε την αναβολή του αγώνα της Δευτέρας (12/11) με την Κέρκυρα.

Την αναβολή του αγώνα της Δευτέρα (12/11) με την Κέρκυρα ζήτησε με επίσημη επιστολή του στην Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός και αυτό λόγω της κλήσης τεσσάρων διεθνών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το  φιλικού της Εθνικής με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο την Τετάρτη (14/11).

Οι πράσινοι στηρίζονται σε ένα άρθρο του ΚΑΠ το οποίο μιλάει για προστασία των ποδοσφαιριστών και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να δίνουν το παρών σε ένα παιχνίδι σε λιγότερο από 48ώρες. Όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Και αυτό γιατί οι τέσσερις διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με το Τριφύλλι τη Δευτέρα (12/11) και σχεδόν άμεσα, την Τρίτη (13/11) θα πρέπει να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής και σε λιγότερο από 48 ώρες οι παίκτες της ομάδας να παίξουν ένα 2ο ματς.


Ένα αίτημα το οποίο όμως ίσως να μην έχει και τύχη γιατί οι κανονισμοί της FIFA υποχρεώνουν τους τέσσερις πράσινους να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού το ματς διεξάγεται σε ημερομηνία που προορίζεται για διεθνείς φιλικούς αγώνες. Μάλιστα εάν αρνηθούν ή δεν πάνε, τότε κινδυνεύουν με τιμωρία.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο και για την επιβάρυνση των παικτών λόγω των ταξιδιών που θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ώστε να είναι άμεσα στην Αθήνα και επίσης σημειώνουν ότι αν όπως είπε ο Σάντος οι τέσσερις παίκτες δεν αγωνιστούν τότε δεν υπάρχει λόγος να υποστούν την ταλαιπωρία του ταξιδιού στο Δουβλίνο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Τρελίτσα»… τέλος...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τρελίτσα»… τέλος...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ