2012-03-22 22:00:30
Φωτογραφία για Ετοιμος για το ναι στην Εθνική ο Σάντος!
Μένει στην Ελλάδα ο Σάντος; Η απάντηση είναι, μάλλον, θετική σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε την Τετάρτη (21/3) στο Περιστέρι ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής βρέθηκε μαζί με τον Τάκη Φύσσα στα δυτικά προάστια και είδε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Στο ημίχρονο του ματς, λοιπόν, είχε συνομιλία με κάποια άτομα, τα οποία προέρχονται από τον ποδοσφαιρικό χώρο της χώρας μας και επί της ουσίας τους υποστήριξε πως είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας έως το Μουντιάλ του 2014.

Ο Σάντος φέρεται να ικανοποιείται από τις κουβέντες που έχει κάνει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην παραμονή του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οπερ σημαίνει να είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα και στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί, ως γνωστόν, στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Τώρα σε ό,τι αφορά στις αποδοχές του Πορτογάλου, ακούγεται διάφορα ποσά. Το βέβαιο είναι πως μαζί με τα μπόνους, ο Σάντος θα απολαμβάνει αμοιβή που θα αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, η επίσημη μορφή της ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν αποκλείεται να λάβει σάρκα και οστά μέχρι το Πάσχα. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ